Вход Регистрация
НОВИНА
CBS официално обяви, че ще създаде сериал Как се запознах с баща ви
2013-11-19 20:24:30

След доста слухове на тази тема през изминалите седмици, CBS потвърдиха, че „Как се запознах с майка ви” ще има наследник. Новият сериал ще се казва доста предсказуемо „Как се запознах с баща ви”.

Засега се прави подготовка за новото телевизионно шоу, което ще започне през май 2014. Сюжетът ще бъде дело на създателите на „Как се запознах с майка ви” Картър Бейс и Крейг Томас. Съдействие ще им окаже и създателката на „Будни цяла нощ”.

Както знаете популярният сериал, проследяващ приключенията на петимата приятели, е в своя заключителен сезон. За зрителите, които са имали търпението да проследят цялата история, през всичките тези години, ще бъде предоставена нова загадка, но този път въпросът ще бъде кой е бащата. В новата продукция майка ще разказва на децата си, как се е срещнала и влюбила в техния татко.

Актьорите, които ще участват в новия сериал, ще бъдат обявени до края на годината. Освен това се очаква в някои от епизодите да се появят и познати лица от „Как се запознах с майка ви”, като не е изключено и сюжетите на двата сериала да се свързват в някои епизоди.

На всички фенове на сериала пожелаваме приятно гледане на новата продукция на CBS, с надеждата, че и тя ще бъде толкова успешна и завладяваща.

Коментари