Вход Регистрация
НОВИНА
Телевизия AMC иска още зомбита - подготвя нов сериал
2013-09-16 22:23:00

Телевизия AMC съобщи, че подготвя "съпътстващ сериал" на мега-хита си Живите мъртви (The Walking Dead). Новият проект ще се съсредоточи върху изцяло нова история и герои. Над сериала ще работят създателят на комиксите Робърт Къркман и продуцентите на Живите мъртви. Премиерата на проекта, който все още няма заглавие, се очаква през 2015.

Тази новина идва след изненадващото решение на телевизията да прекрати сериала Убийството (The Killing). Този сезон приключват и други два хитови сериала на AMC - В обувките на Сатаната (Breaking Bad) и Момчетата от Медисън авеню (Mad Men).

Явно стратегията на телевизията през следващите години ще бъде да се придържа към вече познатите ни истории, които са натрупали стабилна фенска база. Новият сериал със зомбита ще бъде втори за AMC, обвързан с познато ни вече заглавие. Наскоро телевизията съобщи намерението си да направи предистория за Сол - адвоката от В обувките на Сатаната. А дали пък да не очакваме и сериал за Сали Дрейпър - отчуждената дъщеря на Дон Дрейпър?

Коментари