Вход Регистрация
Блог
Каква ще бъде новата заплаха в сезон 4 на Живите мъртви?
2013-12-29 13:23:48

Остава само месец до началото на четвърти сезон на Живите мъртви (The Walking Dead). Продуцентите на сериала споменаха, че в новия сезон героите ще се изправят пред нова заплаха и това ни кара да се зачудим каква би могла да бъде тя.

"Това е сила, която не можете да наръгате с нож, с която не можете да преговаряте" казва продуцентът Скот Гимпъл.

"Тази заплаха е може би най-смъртоносната, с която са се сблъсквали досега" допълва създателят на сериала Робърт Къркман. "Те все още ще трябва да се разправят със зомбита. Те все още са заплаха. Хората също си остават голяма заплаха. Но в играта се намесва и нов елемент - невиждана сила, която е изключително опасна".

Каква ли може да бъде тази сила? Може би това ще е нова зараза, която ще плъзне из хората в затвора и ще ги убие един по един. Сега, когато затворът е гъсто населен и лекарствата са оскъдни, всяка епидемия може да се окаже смъртоносна.

А дали ресурсите най-после няма да свършат? С толкова нови гърла за изхранване, храната ще става все по-трудна за намиране.

Какво мислите Вие? Дали тази нова заплаха е глад, болест. Може би някакво природно бедствие? Или е кученцето в ръцете на Норман Рийдъс на снимката вдясно.

 

serialibg
Коментари