Вход Регистрация
Блог
По-умна и по-алкохолизирана половинка за двамата мъже
2013-12-29 13:34:41

Двама мъже и половина / Two and a Half MenДнес започна новият сезон на Двама мъже и половина (Two and a Half Men) и видяхме дъщерята на Чарли, която ще се опита да замени Джейк в ролята на половинката.

Първоначално бях малко изненадан от избора на актриса. Очаквах да е по-млада и по-сексапилна, а не толкова сладникава. Все пак от нея се очаква да е достойна дъщеря на Чарли и всеки епизод да води нова мацка (о да, тя е лезбийка) в къщата. Освен това и махмурлукът не й изглежда особено присъщ. За щастие с течение на епизода започваш да свикваш с нея и предполагам, че до няколко серии напълно ще се е вписала в семейство Харпър.

Това, което ще ми липсва най-много от тази размяна на половинките, е забавната глуповатост на Джейк. В това отношение Джени няма нищо общо с братовчед си. Тя дори изглежда  най-здравомислещата и най-нормалната в цялото семейство. Но за щастие Алън и Уолдън продължават да правят глупости в изобилие, така че може и да не усетим тази липса.

С нетърпение ще следим дали в следващия епизод Джени ще удържи на думата си и ще доведе две мацки вкъщи.

serialibg
Коментари
2013-09-28 18:13:11
Plamen
Определено е така. Аштън Къчър по-скоро влезе в ролята на новото дете (половинката). И сега явно се опитват да запълнят ролята на Чарли.
0
0
2013-09-28 13:40:31
Гост 1
изглежда,че двата основни образа в сериала-тези на Джейк и Чарли се заменят от абсолютно различни герои.Честно казано,според мен не се получи с Аштън Кътчър,като сериалчето до голяма степен загуби чара си,но може би замяната на Джейк ще бъде по успешна.Малкия Джейк беше много сладък и забавен в първите сезони,но след като самия актъор,а и образът му заедно с него пораснаха всички тези лиготии взеха да стават изкуствени и не на място.
1
0