Вход Регистрация

Ким Рейвър

/

Kim Raver

Ким Рейвър / Kim Raver

Кариерата на Рейвър започва още като дете - през 1975 г. се появява в "Улица Сезам" на 6-годишна възраст. Тя остава в шоуто в продължение на три години. Първоначално играе в реклами за Visa и Jeep, докато започне кариерата и на възрастен. Нейната първа важна роля е дебют на Бродуей през 1995 г. в пиесата на Бари Филип "Ваканция", в която тя си партнира с Лора Лини и Тони Голдуин. Рейвър се появява и в игралния филм "Кметството" с Ал Пачино. Партнира си и с Джон Спенсър (в шоуто на NBC The West Wing) и Дейвид Шуимър в "The Glimmer twins", продуцирано от Williamstown Theatre Festival и написано от Уорън Лейт. След ролята си в "Трета смяна", я виждаме в ролята на Одри Рейнс в популярния телевизионен сериал "24", където играе редовно в 2 сезона.

През телевизионната есен на 2006 Рейвър участва в сериала на ABC "Деветимата". Въпреки че шоуто получава изключително високи мнения от критиците, то не попада на висока позиция в рейтингите на Нилсън (система за измерване на броя на зрителите) и поради това е отменен. Тя повтаря ролята си в "24", сезон 6, в въплъщавайки се отново в Одри Рейнс. Героинята и е в състояние на какатония в края на сезона.

През 1997 г. участва във филма Soul Mates, а след това се присъединява в Сезон 6 от "Анатомията на Грей" в поддържащато роля на д-р Теди Алтман, кардиохирург, доведена от д-р Оуен Хънт, който е служил с нея в Ирак. Дебютът и на екрана е на 12 ноември. Той е обявен на 4 януари 2010 г., като Рейвър се превъръща в редовен герой в шоуто. На 18 май 2012, създателката на "Анатомия на Грей" Шонда Раймс обявява, че Рейвър е решила да напусне шоуто след три сезона. " Знам, че финалът на този сезон има някои изненади за зрителите и на напускането на Ким Рейвър е една от големите. Но Ким имаше избор и беше готова да даде на Теди Алтман така необходимата почивка. Беше удоволствие да работя с някого, талантлив, забавен и мил като Ким, тя ужасно ще липсва на всички. Обичам да си представям, че Теди е все още там, в света на "Анатомията на Грей"". Когато новината за заминаването се представя пред света, Рейвър пише в Twitter: "Беше едно от най-добрите времена на творческата ми кариера да работя по "Грей" с Шонда, Бетси и най-добрия актьорски състав в телевизията", като добавя: "Чувствам се щастлива и благодарна, че съм работила с такъв невероятен екип в GA (Анатомията на Грей) .Всички ще ми липсвате!! И GA феновете, вие сте страхотни! Сигурна съм, че S9 ще бъде страхотен!

Галерия
Коментари
2018-07-26 18:30:26
Гост 4
Много я обичам
0
0
2015-08-20 19:17:05
Гост 3
Супер. Е. Тя. Играе в. Трета. Смяна. Като ким
1
0
2015-06-28 17:40:37
Гост 2
Ким. Рейвьр. Е супер яка
2
0
2015-04-07 22:07:25
Гост 1
Моят любима актриса е ким рейвьр ким от трета смяна обичам ким боби и джими
2
0