Вход Регистрация
НОВИНА
Детайли около завръщането на "24"
2014-01-14 21:21:31

24В интервю Кийфър Съдърланд сподели подробности около предстоящите нови епизоди на "24". След четири годишно прекъсване Джак Бауър ще се завърне на малкия екран в 12 нови серии, започващи от 5-ти май. Историята отново ще се развива в рамките на 24 часа, но поради по-малкия брой епизоди продуцентите ще имат свободата да прескачат определени моменти.

Действието в деветия сезон на "24" ще се развива четири години след като последно видяхме Джак. През това време той е беглец, преследван от агент на ЦРУ, който не би се спрял пред нищо за да го залови. В ролята на агента ще видим красавицата Ивон Страховски, позната ни от "Декстър" и "Чък".

Отново ще видим и Клои О'Брайън (в ролята Мери Лин Рейскъб), която е силно засегната от случилото се в осми сезон. Тя се е обърнала срещу правителството и героят й наподобява Едуард Сноудън. Освен Мери Лин Рейскъб участие в новите епизоди са потвърдили Ким Рейвър и Уилям Дивейн, които ще се завърнат като Одри Рейнс и Джеймс Хелър.

В девети сезон е сменена и локацията, като действието се прехвърля в Англия. Фон на безкрайните престрелки, преследвания и взривове ще бъдат Лондонската кула и известните двуетажни автобуси.

Все още не е известно дали новият сезон на "24" ще възроди поредицата или ще послужи като връзка към дългоочаквания пълнометражен филм.

Коментари