Вход Регистрация
НОВИНА
Ким Рейвър най-вероятно ще се завърне в новия сезон на 24
2013-09-12 16:04:24

Любовната история между Джак Бауър и Одри Рейнс отново ще се възпламени. Ким Рейвър води преговори да се завърне в предстоящите нови 12 епизода на сериала 24.

Рейвър се присъедини към 24 през сезон 4 и участва до сезон 6. Когато я видяхме в края на шести сезон Одри беше във вегетативно състояние, след като бе измъчвана и инжектирана с психотропни вещества от китайски агенти. Това накара баща й Джеймс Хелър да забрани на Джак да я вижда повече.

Изпълнителният продуцент Хауърд Гордън потвърди: "Одри не е мъртва. Дори не е в кома. Според мен тя може да е в някоя психиатрична клиника, но може също така да е щастливо женена някъде из Вирджиния".

Ако се стигне до споразумение Рейвър ще е третата звезда, която ще се завърне в новия сезон на 24. Досега сигурни са Съдърланд и Мери Лин Райскъб.

Новият сезон ще започне през пролетта на 2014 и ще бъде съкратен на 12 епизода. Президентът на телевизия Fox Кевин Райли обяснява: "Сериалът отново ще проследи събитията, случващи се в рамките на един ден, но този път ще прескачаме часове".

Коментари