Вход Регистрация
Блог
Осемте най-изстрадали телевизионни героя
2013-12-29 13:36:06

Животът на повечето герои на малкия екран не е никак лек. Те преживяват травматизиращи случки, остават с разбити сърца или се сблъскват със смъртта далеч по-често от който и да е нормален човек. Но за някои герои страданието е ежедневие. Ето 8 от най-изстрадалите телевизионни герои:

Тара Торнтън / Tara ThorntonТара Торнтън от Истинска кръв (True Blood)
Тя е отгледана от майка алкохоличка; попада под заклинанието на зла менада; страда за смъртта на приятеля си; прави опит за самоубийство; бива простреляна в главата и превърната във вампир - нещото, което мрази най-много; отново прави опит за самоубийство.

Кени Маккормик / Kenny McCormickКени Маккормик от Саут Парк (South Park)
Той е отгледан от безработни и алкохолизирани родители; редовно е подиграван, че е беден; умира по най-различни начини в повечето епизоди.

Елена Гилбърт / Elena GilbertЕлена Гилбърт от Дневниците на вампира (The Vampire Diaries)
Едва оцелява в катастрофа, която убива родителите й; гледа как биологичната й майка изгаря жива; биологичният й баща дава живота си за нея; отвлечена е от вампир; превръща се във вампир против волята си; опитва да се самоубие; няма късмет с любовта.

Джак Бауър / Jack BauerДжак Бауър от 24
Съпругата му умира в ръцете му; пристрастява се към хероин докато е под прикритие; заловен е и измъчван в Китай; открива, че баща му работи с терористи; приятелката му изпада във вегетативно състояние; друга приятелка е застреляна; при изпълнение на задълженията си е принуден да измъчва и убие един куп хора.

Джон Лок / John LockeДжон Лок от Изгубени (Lost)
Изоставен е от майка си като бебе; измамен е от баща си да му дари бъбрек; бива отхвърлен от любовта на живота си; блъснат е от осмия етаж от баща си, в резултат на което остава парализиран; разбива се на мистериозен остров; спасен е преди да се самоубие и бива убит веднага след това.

Мередит Грей / Meredith GreyМередит Грей от Анатомията на Грей (Grey's Anatomy)
Отгледана е от майка работохолик, която се разболява от Алцхаймер; отхвърлена е от баща си, който предпочита новото си семейство; открива, че приятелят й е женен; помята по време на престрелка в болницата; самолетът, с който лети се разбива и губи сестра си; на няколко пъти почти губи работата си; научава, че е предразположена да се разболее от Алцхаймер; почти умира при раждане.

Санса Старк / Sansa StarkСанса Старк от Игра на тронове (Game of thrones)
Принудена е да гледа как обезглавяват баща й; мисли си, че двата й по-малки братя и сестра й са мъртви; нападната е и почти изнасилена по време на бунт; пропуска шанс да избяга от Джофри понеже си мисли, че ще се омъжи за Лорас Тайрел; в действителност се омъжва за Тирион Ланистър против волята си; скоро ще открие, че майка й, брат й и повечето им съюзници са мъртви.

Джеси Пинкман / Jesse PinkmanДжеси Пинкман от В обувките на Сатаната (Breaking Bad)
Отчужден е от родителите си заради пристрастяване към наркотиците; отвлечен е и почти убит от луд нарко дилър; събужда се до мъртвата си приятелка; пребит е от полицай; принуден е да убие невинен човек; синът на друга негова приятелка е натровен; убеден е от Уолтър Уайт да зареже приятелката си; наблюдава как негов партньор убива невинно момче; отказва се от парите, спечелени по престъпен начин; наблюдава как убиват приятелката му; принуден е да продължи да прави амфетамини и е заключен като животно.

serialibg
Коментари