Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/serialib/public_html/model/series.php on line 24

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/serialib/public_html/model/series_genres.php on line 49
Условия за ползване - Сериали.БГ
Вход Регистрация
Условия за ползване
Общи условия

Всички изображения, картинки, текстове, документи, бази данни, компютърни програми и друга информация, генерирани от екипа на Seriali.bg, са собственост на Seriali.bg и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Seriali.bg не носи отговорност за изображения, картинки, текстове, документи и друга информация, генерирани от потребители в сайта Seriali.bg.

Всеки потребител е изцяло отговорен за поддържането на поверителността на потребителско си име и парола и за тяхното ползване. Потребителят разбира, че ако ги предостави на трети страни сам носи отговорност за това.

Връзките с други сайтове се предоставят за улеснение. Seriali.bg не носи отговорност и не влияе върху съдържанието или поддържането на тези страници и не отговаря за вреди или наранявания, произтичащи от тяхното съдържание или поддържане.Коментари

При изказване на мнение в Seriali.bg потребителят се съгласява мнението му да бъде публикувано, разпространявано и използвано от Seriali.bg. Seriali.bg има правото да променя или изтрива публикувани от потребителите материали.

Публикувайки коментар в Seriali.bg, Вие се съгласявате, че няма да публикувате текстове с порнографски характер, подтикващи към насилие, етническа и/или религиозна нетърпимост, думи с обидно съдържание и всякакви материали, които са в разрез с българското законодателство (вкл. Закона за авторското право и сродните му права) и правото на Европейския съюз. Вие се съгласявате също така да не публикувате каквито и да е материали или връзки с други уеб сайтове, чрез които се нарушава правото на интелектуална собственост.

Потребителите на Seriali.bg се съгласяват, че Seriali.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в сайта коментари.