Вход Регистрация
Блог
Пет обещаващи нови сериала през тази есен
2013-12-29 13:30:20

Настъпи този момент от годината, когато в рамките на няколко седмици стартират един куп нови сериали. Много от тях няма да останат на екран за дълго. Не е лесна задача да привлечеш вниманието на зрителите и да ги задържиш пред малкия екран. По-долу са изброени пет сериала, на които си заслужава да хвърлите поглед.

Бруклин 9-9 / Brooklyn Nine-NineБруклин 9-9 (Brooklyn Nine-Nine)
Премиера на 18 септември

Сериалът е от създателите на Паркове и отдих (Parks and Recreation). Те успешно пренасят забавленията на работното място този път в полицейски участък. Актьорският състав също е много добър. Анди Самбърг и Андре Броуър са добра комбинация на шут и сериозен тип. Докато на повечето сериали им трябват няколко епизода, за да добият увереност, Бруклин 9-9 изглежда стабилен още от първия си епизод.

Агентите на ЩИТ / Agents of S.H.I.E.L.D.Агентите на ЩИТ (Agents of S.H.I.E.L.D.)
Премиера на 25 септември

Всеки би дал шанс на този сериал. След невероятния успех на Отмъстителите, Джос Уидън и Марвел пренасят историята на малкия екран. Пилотният епизод е забавен и вълнуващ, така че най-вероятно ще успее да задържи огромната фенска база.

Майстори на секса / Masters of SexМайстори на секса (Masters of Sex)
Премиера на 30 септември

Сериалът проследява реалните истории на сексолозите Мастърс и Джонсън. Те са пионери в тази област през 50-те години на 20-ти век. Майстори на секса е един интелигентен, забавен и провокативен сериал. В главните роли ще видим Майкъл Шийн и Лизи Каплан, които превъзходно пресъздават своите персонажи.

Почти човек / Almost HumanПочти човек (Almost Human)
Премиера на 4 ноември

След края на Експериментът (Fringe) феновете очакват с нетърпение следващия фантастичен сериал от Джей Джей Ейбрамс. В Почти човек ще видим Карл Ърбан и Майкъл Ийли в ролите на ченге и неговия партньор андроид 35 години напред в бъдещето. Пилотният епизод не е особено впечатляващ, но сериала има потенциал и да се надяваме, че ще успее да го развие.

Престъпен град / Mob CityПрестъпен град (Mob City)
Премиера на 5 декември

Престъпен град проследява войната между полиция и мафия през средата на 20-ти век в Лос Анджелис. Режисьор на сериала е Франк Дербонт, който е работил по Живите мъртви (The Walking Dead) и филмите Изкуплението Шоушенк и Зелената миля. Актьорският състав също е впечатляващ, като в главните роли ще видим Робърт Непър, Майло Вентимилия и Нийл Макдоноу. Подобен екип няма как да не заинтригува зрителите.

serialibg
Коментари